sign

Välkommen att ta del av intervjuer, videos och pressbilder

Caroline Ravn på TEDx

I december 2017 satte Caroline Ravn upp som mål att innan hon fyllde 30 år, 31 maj 2020, skulle hon ha gjort tre TEDx.

Under hela hennes karriär har hon jobbat med tydliga mål, både nationellt och internationellt. Caroline Ravns första TEDx ägde rum 8 maj 2018 och på bara 19 månader lyckades hon klämma in totalt tre stycken; TEDxUmeå, TEDxStockholm och TEDxKazimierzWomen. Se dem här!

TEDxUmeå

Jag tror att alla har minnen av magi. Många av oss kan ett eller flera trolleritrick. Vissa älskar magi, medan andra inte kan sova om de inte listat ut det. Men kom ihåg vad Caroline Ravns farfar en gång sa; en trollkarls uppgift är inte att dölja sina hemligheter från sin publik utan att bevara hemligheterna åt dem.

TEDxStockholm

Det är alltid superkul att få vara del av TEDx. Denna gången fick jag äran att vara med som renodlad artist och bjuda på magi både från scenen och med hjälp av en kamera. Så, luta dig tillbaka och ta del av denna magishow och låt dig dras med in i en värld där allting är möjligt - och där konfetti aldrig tycks ta slut!

TEDxKazimierzWomen

Caroline Ravn delar sin anmärkningsvärda resa för att bli en framgångsrik magiker. Som en av få kvinnor i sin bransch har hon konfronterat fördomar, ojämlikhet mellan kön och sexism - ibland till hennes fördel. Inte förrän hon började på sin professionella väg hade hon någonsin upplevt behovet av att kämpa så hårt, och ibland så lite, för att nå sina mål.

Poddar och videointervjuer

Samarbeten och övrigt

Kunder

pfizer logotyp
foretagarna logo
Bcg logo
stureplansgruppen logo
military-work logo
skanetrafiken logo
stockholmsstad logo
axfood-logo
berghs-logo
mötesfabriken
seb logo

Pressbilder

Ange alltid fotografens namn vid publicering. Vid frågor, maila till charlotte@profileagency.se.

Hämta pressbilder här 

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.